Room Mate Larios

Malagas första fyrstjärniga hotell

Boka hotell i MalagaEl Larios slog upp portarna år 1994 och var då stadens enda fyrstjärniga hotell. Art-Decoinredningen kombinerar sobra färger och mycket svart-vitt med rustika designmöbler i trä, så den som vill spendera sitt besök i Malaga på ett hotell med utpräglad smak gör rätt i att boka in sig på El Larios.

Best choice 2013

hotell malagaRoom Mate Larios blev utsedd till Best Choice av Tripadvisor år 2013 och är ett mycket populärt ställe att spendera sin Malagavistelse på. Här möts man av vänlig personal, en inredning i Art-Decostil som får vilken designnörd som helst att dregla och en utsikt från takterassen som saknar motstycke. El Larios, som hotellet kallas, ligger i Malagas hjärta, på den breda Calle Marqués de Larios-avenyn. Detta fantastiska läge ger nära till allt från de mysigaste kaféerna till de mest intressanta butikerna, samt de stora sevärdheterna som det moriska fortet Alcazaba och den pampiga katolska katedralen.

Room Mate Larios ger sina gäster fri tillgång till internet, serverar en väl tilltagen frukostbuffé som är öppen ända till kl. 12.00, och det finns TV på rummen, minibar, A/C, tvättservice och en mängd andra små bekvämligheter som t ex möjlighet att boka barnpassning.

Klicka här för att se mer hotell i Malaga.