Monte Málaga

Havsnära hotell

Boka hotell i MalagaHotell Monte är ett fyrstjärnigt hotell med fantastisk vy över havet. Detta stora hotell, med hela 179 rum som nästan alla bjuder på en betagande havsutsikt, ligger nära Picassomuseet och spårvagnsstationen på östra sidan av staden.  Inredningen är modern, elegant och funktionell och rummen bjuder på bekvämligheter som TV, gratis Wi-Fi, A/C, värdeskåp, minibar och telefon.

När man vaknar upp efter en skön natt på Hotell Monte är det dags att ta del av den gedigna frukostbuffé som serveras här. Buffén är öppen kl. 07-11 varje dag och innehåller allt från nybakat bröd till omeletter, yoghurt och juice. I baren säljs sedan dryck och snacks hela dagen och i matsalen kan man äta både lunch och middag.

En gedigen relaxavdelning

hotell malagaPå Hotell Monte finns en fantastisk relaxavdelning med allt från turkbad till finsk bastu, saltvattenpooler, gym, uppvärmd jacuzzi, och möjlighet att få massage. Den som kommer till Malaga för att kombinera nöje med avslappning platsar perfekt på hotell Monte.

Kuddmeny

Hotell Montes kuddmeny är rolig trivia, här får man nämligen välja kudde efter personlig preferens. Menyn innehåller allt från dunkuddar till latex- och viskoelastiska kuddar.

Klicka här för att se mer hotell i Malaga.