Hotel MS Maestranza Málaga

Ett centralt hotell inrett till Picassos ära

Boka hotell i MalagaMS Maestranza är ett fyrstjärnigt hotell med fantastisk utsikt över Malaga stad och hamn.  Detta är ett modernt hotell i Malagas centrum, inrett med inspiration från Pablo Picassos parisiska era. MS Maestranza ligger precis mitt emellan Malagas hamn, tjurfäktningsarenan och det moriska fortet Alcazaba, och dessutom har man bara 100 meter till stranden La Malagueta, så bättre läge får man leta efter.

Alla tänkbara bekvämligheter mitt i Malaga

boka hotell i MalagaDet finns 94 rum på MS Maestranza, samt en spännande restaurang, en exklusiv bar, ett mysigt kafé, konferensrum, parkeringsmöjligheter och ett spa. Vidare erbjuds 24 timmars receptionsservice, tvättservice, skönhetssalong och VIP-rumsservice för den som önskar. I hotellets spa finns tillgång till gym, bastu, massage, turkbad, ångbad och avslappnande pooler, samt sköna solstolar uppe på terrassen varifrån man kan njuta av den vackraste vyn över staden som finns att tillgå.

Inne i de fräscha och charmiga rummen har man tillgång till telefon, minibar, TV, A/C, värdeskåp och exklusiva badrum med hårfön och sminkspegel. Gratis internetuppkoppling ingår på detta flotta hotell, liksom en generös frukostbuffé.

Klicka här för att se mer hotell i Malaga.